Directionati 2% catre  Asociatia “Terapii pentru recuperarea copiilor autisti”

1. Printati Formularul 230 sau completati direct in PDF-ul editabil D230.

2. Completati sectiunea I.DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI:

  • Nume
  • Prenume
  • Initiala tatalui
  • CNP
  • adresa domiciliu
  • email/telefon

3. Trimiteti poza cu formularul completat si semnat pe mail la adresa asociatie.recuperare.autisti@gmail.com

Termenul pentru trimiterea formularului este 25 Mai 2017.


 

Formularul poate fi depus si de catre dumneavoastra direct la Administratia Financiara la care sunteti arondat cu domiciliul. Pentru siguranta, puteti trimite si poza cu formularul completat la adresa de mail asociatie.recuperare.autisti@gmail.com
Conform prevederii din Codul Fiscal (Legea 571/2003), contribuabilii persoane fizice pot directiona 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit.
Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de catre stat, dupa propriile nevoi si interese. Astfel, dumneavoastra puteti decide catre cine merg 2% din impozitul pe veniturile salariale pe care statul vi l-a oprit in anul precedent.
Este bine sa luati in seama aceasta prevedere, intrucat nu va costa nimic si contribuitii astfel la eficientizarea cheltuielii banului public, al banului dumneavoastra.
Nu va faceti probleme daca in momentul completarii declaratiei nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Casuta urmeaza sa fie completata de catre organele fiscale.
Formularul poate fi completat de catre oricine care isi desfasoara activitatea intr-un judet din Romania, urmand ca la depunerea formularelor, reprezentantul Asociatiei sa le depuna la Administratia Financiara din judetul dumneavoastra.

Asociatia “Terapii Pentru Recuperarea Copiilor Autisti”
Adresa : Str. Drumul Taberei, nr.56, bl. OS 4, sector 6
Cod identificare fiscal : 26285890
Tel : 0722 276 503, 0720 237 582