1. Home
  2. Parteneri
  3. Lista de parteneri
  4. Stergerea unui partener

Stergerea unui partener

  1. Navigati ParteneriLista de parteneri.
  2. Selectati partenerul dorit si apasati butonul Sterge.
  3. Se va afisa mesajul Vreti sa stergeti inregistrarea curenta?
  4. Apasati butonul Yes pentru a confirma stergerea partenerului din lista.
  5. Nu este permisa stergerea partenerilor care au fost utilizati in documente. Daca se incearca stergerea acestora, apare mesaj de eroare cu numele tabelei in care sunt folositi.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?