ESTIMARE. OPTIMIZARE. CONTROL.

RVX ENERGY

Solutia producatorilor si furnizorilor de energie electrica

GESTIUNE CONTRACTE

Acces rapid la orice informatie din contractele cadru, contractele de furnizare, distributie, productie, cumparare, vanzare, schimb sau ofertele de furnizare energie electrica.

Definirea categoriilor de parteneri. Preluare automata a datelor de identificare ale partenerului si verificarea unicitatii in baza de date.


Definirea unuia sau mai multor puncte de livrare pentru un partener si stabilirea parametrilor specifici, precum cod intern, cod extern, adresa, nivel tensiune.


Vizualizarea istoricului contoarelor instalate pe fiecare punct de masura. Efectuarea operatie de schimbare contor cu pastrarea datelor de identificare.


Stabilirea conditiilor de facturare, precum generarea facturii pentru fiecare punct, facturarea separata a abaterilor de consum, energiei reactive, certificatelor verzi sau contributiei de cogenerare.


Urmarirea contractelor pe stari ( activ, prelungit, modificat, reziliat). Vizualizarea actelor aditionale anexate si a istoricului fiecarui contract in urma operatiunilor efectuate.


Evidenta contractelor pe client, punct de livrare, nivel de tensiune, zona de livrare si analiza componentei pretului in functie de taxele aplicate si a schimbarilor intervenite.


RAPID. SIMPLU. AUTOMAT.

FACTURARE CLIENTI


Generarea facturilor de avans conform estimarilor lunare de
energie primite de la client sau mentionate in contract.


Facturarea automata a regularizarilor conform consumului efectiv de energie activa, reactiva si a abaterilor de consum.


Facturile generate includ toate informatiile necesare, precum energia activa, reactiva, accize, taxe de cogenerare, certificate verzi.


Posibilitatea de a inregistra facturi de stornare sau reglare manuala.


Printarea facturilor de furnizare energie electrica si a anexei detaliata de consum pe fiecare locatie in parte.
Optiune de trimitere automata pe mail a facturilor si anexelor generate.Afla cum te ajuta RVX Energy
in organizarea afacerii!