CLIENTI

TESTIMONIALE

Cum te ajuta RVX sa iti organizezi afacerea?
Afla direct de la ei, cei care folosesc zilnic RVX pentru a-si desfasura activitatea.
Client RVX

RoArt Distribution

Unic importator si distribuitor in Romania al marcilor Lukas, Nerchau, Sennelier, Raphael, Renesans, Isabey, Iwata, Tintoretto, Harder&Steenbeck, Jacquard, Sculpey si altele.
Magazinul online Colorit.ro este rezultatul a peste 20 de ani de experienta in domeniul comertului cu materiale pentru pictura.

www.colorit.ro
GENERAL MANAGER

Nicolae S.


” Dupa ce am prospectat timp de un an piata solutiilor ERP, am ales RVX Manager.
Acum, dupa un an de cand lucram in acest program, sunt foarte incantat de modul in care RVX ne-a optimizat activitatea. Pe scurt, RVX oferta functii  la fel de bune ca programele cu traditie in acest sector, la un pret mult mai mic.
Activitatea firmei noastre consta in importul, distributia engross si vanzarea directa prin magazine offline si online a materialelor pentru pictura, hobby si mestesuguri.
Baza de date contine in jur de 18.000 de articole pe care le putem administra foarte rapid intr-un mod eficient cu ajutorul RVX.
La inceput am fost reticent. Nu mai auzisem de acest program si pretul mic ma facea sa fiu reticent.
Veneam dupa un program de gestiune de la care avusesem mari asteptari si care s-a dovedit un esec lamentabil. Stiam foarte bine ce imi doresc de la acest program si imi era teama ca nici acesta nu se va ridica la nivelul asteptarilor.
Ma asteptam sa avem probleme de ordin tehnic dupa implementare. Ei bine, lucrurile nu au stat asa! Programul este customizabil, iar suportul tehnic raspunde in timp util solicitarilor noastre.
La cum merg lucrurile acum dupa ce am trecut activitatea pe RVX, nu cred ca voi avea nevoie de schimbarea softului de gestiune in urmatorii 10 ani.


Client RVX

Kidcity Distribution

Importator si distribuitor al celor mai importante branduri din domeniul cresterii si ingrijirii copilului.
Scopul societatii este asigurarea acelor produse care s-au dovedit a fi cele mai utile si potrivite pentru a aduce copiilor maxim confort, liniste si siguranta in primii ani de viata.
Fiind intr-o continua cercetare a pietei, marcile oferite s-au dovedit a fi solutia ideala pentru orice copil si parinte.

www.kidcity.ro
GENERAL MANAGER

Nagy C.


RVX este un sistem ERP de mare ajutor afacerii noastre.
Flexibilitatea aplicatiei ne ajuta la sincronizarea cu usurinta a informatiilor cu si din magazinele online pe care le detinem.
Structura pe module de lucru si interconexiunea dintre acestea ajuta utilizatorii aplicatie sa proceseze individual si rapid documentele in sistem.
Rapoartele financiar-contabile si de gestiune ofera informatii in timp real, fapt care ne ajuta sa luam decizii corecte si rapide.
Evidenta pe gestiuni si descarcarea automata din stoc a articolelor vandute, precum si procesarea inventarului prin intermediul RVX, asigura un control sporit asupra articolelor de stoc.  
Raportarile catre stat sunt obtinute direct din aplicatie, astfel timpul pentru procesarea acestora este redus si sunt eliminate in mare parte erorile umane.
Beneficiem de suport tehnic promt si deschis asupra solicitarilor noastre.
Dezvoltarile personalizate si cele periodice aduse aplicatiei ne ajuta sa gestionam cat mai bine business-ul nostru.


Client RVX

M&C Musical Instruments Distributor

Reprezinta cu mandrie, in Romania, branduri care au schimbat industria muzicala precum Korg, Vox, Ibanez, Tama, Marshall, Peavey, Casio, Takamine, PRS, Seymour Duncan, Aria, Samson, Hartke, Kurzweil, LP, Ghs, Elixir sau Vintage.
Detin un lant propriu de 8 magazine, in curs permanent de dezvoltare, o retea de dealeri in intreaga tara, precum si un magazin online conceput la un standard garantat sa satisfaca orice pretentii.

www.mcmusic.ro
GENERAL MANAGER

Nicolae S.


Ca manager, am nevoie de viteza de lucru si acces in timp real la date concrete, centralizate, pe baza carora sa pot lua decizii eficiente si rapide.

RVX Manager ne-a ajutat sa obtinem randament maxim prin flexibilitate si adaptabilitate la activitatea noastra.


Client RVX

Terra Romania Utilaje de Constructii

Parte din grupul international de prestigiu in domeniul utilajelor de constructii si echipamentelor industriale, Industrie Holding, prezent in treisprezece tari din Centrul si Estul Europei.
Reprezentant exclusiv pe piata romaneasca al reputatei marci de utilaje JCB. Detine in portofoliul sau si marcile: Palfinger, Sennebogen, Sandvik, Rubblemaster, Bell, Comansa, HBM Nobas, Rohr, Endress, Compair.

www.terra-romania.ro
GENERAL SALES MANAGER

Cristian H.


Avand in vedere dinamica pietei, a trebuit sa ne mobilizam astfel incat sa facem fata noilor provocari.

Aplicatia RVX Manager ne ajuta sa facem fata acestor provocari, ba mai mult, ne ajuta sa ne optimizam si pe partea de analiza si previziune.

Un alt aspect foarte important care ne-a ajutat sa alegem RVX a fost posibilitatea de personalizare astfel incat sa folosim o aplicatie care sa raspunda eficient nevoilor noastre.


Client RVX

Ideal Tech

Societatea opereaza magazinul online Ideall.ro.
Magazinul online comercializeaza peste 10.000 de produse electronice si electrocasnice.
Printre produsele comercializate cu succes se numara si cele ale unor branduri renumite, precum Bosch, Beko, Arctic, Electrolux, Zanussi, Aeg, Hotpoint-Ariston, Gorenje, Indesit, Hansa, Oursson, Alveus, Franke, Siemens.

www.ideall.ro
GENERAL MANAGER

Catalin C.


Datorita activitatii noastre complexe, avand foarte multe puncte de lucru, am avut nevoie de un sistem care sa ne satisfaca toate cerintele si mai mult.

Cu RVX am reusit sa fim eficienti si sa controlam intreaga activitate a business-ului.

O mare provocare pentru noi a fost vanzarea in mediul online, insa cu ajutorul RVX am reusit sa monitorizam cu succes atat preluarea comenzilor din online, cat si cele din offline, si sa raspundem prompt nevoilor clientilor.