Scaneaza continut

⌘K
 1. Home
 2. Docs
 3. Comune
 4. Scaneaza continut

Scaneaza continut

 1. Selectati documentul si apasati Deschide.
 2. Apasati ActiuniScaneaza continut

Se va deschide o noua fereastra in care este afisat continutul documentului selectat.

La scanarea produsului, in prima casuta din dreptul campului Cod articol este afisat automat codul de bare asociat produsului.

Numarul de produse scanate este mai mic decat cantitatea produsului inregistrata in document. Rezultat: in fereastra Scaneaza continut linia aferenta produsului este marcata cu rosu.

Numarul de produse scanate coincide cu cantitatea produsului inregistrata in document. Rezultat: in fereastra Scaneaza continut linia aferenta produsului este marcata cu verde.

Numarul de produse scanate este mai mare decat cantitatea produsului inregistrata in document. Rezultat: in fereastra Scaneaza continut este afisat mesajul de avertizare.

In cazul in care nu doriti scanarea fiecarui produs in parte:
1. Introduceti in a doua casuta din dreptul campului Cod articol numarul de produse existente.
2. Dati click pe prima casuta din dreptul campului Cod articol si scanati produsul pentru preluarea automata a codului de bare.

Confirmarea cantitatii inregistrate in document se poate face si manual prin apasarea butonul de adaugare din dreptul produsului.
In urma acestei actiuni, linia aferenta produsului este marcata cu verde.

Pentru anularea verificarii efectuate asupra unui articol (stergerea cantitatii scanate), apasati butonul de stergere din dreptul produsului. In urma acestei actiuni, linia aferenta produsului este marcata cu alb.

Este permisa modificarea codului de bare pentru un articol inregistrat in continutul documentului direct din fereastra Scaneaza continut.

In coloana Cod articol in casuta a doua este setat automat codul de bare preluat prin scanare.

 1. Completati in prima casuta codul articolului caruia doriti sa ii modificati codul de bare definit in fereastra detaliu Articol cu codul definit in a doua casuta din coloana.
 2. Apasati butonul Salveaza cod.In urma acestei actiuni, in fereastra detaliu Articol aferenta produsului este afisat noul cod de bare setat.
 3. Este permisa definirea numerelor seriale pentru articolele afisate in fereastra Scaneaza continut.
 4. Apasati butonul Numere seriale.
 5. Se va deschide o noua fereastra pentru definirea numarului serial aferent fiecarui articol inregistrat in documentul selectat.
 6. Actiunile valabile in ferestra sunt explicate in pagina Numere seriale.
 7. In cazul in care doriti sa continuati verificarea continutului inregistrat si pentru alte documente, apasati butonul Deschide.
 8. In fereastra afisata completati in campul Numar numarul documentului a carui continut doriti sa il verificati.
 9. Apasati butonul Cauta.
 10. Daca numarul documentului definit se regaseste in lista de documente, atunci se va deschide o noua fereastra Scaneaza continut in care este afisat continutul documentului specificat.
 11. Apasati butonul Inchide pentru a inchide fereastra Scaneaza continut.