1. Home
  2. Parteneri
  3. Lista de parteneri
  4. Dezactivarea unui partener

Dezactivarea unui partener

  1. Navigati Parteneri – Parteneri – Lista de parteneri.
  2. Selectati partenerul si apasati butonul Deschide.
  3. In fereastra detaliu apasati butonul Editeaza.
  4. Bifati optiunea Dezactivat.
  5. Apasati butonul OK pentru a salva modificarea efectuata. In urma acestei actiuni, partenerul nu va mai fi afisat in Lista de parteneri si nu va mai putea fi selectat pentru inregistrarea in documente comerciale.
  6. Afisarea in lista doar a partenerilor inactivi este permisa prin procedura Actiuni – Afiseaza parteneri inactivi.

 

Vizualizarea partenerilor inactivi

In lista de parteneri se vor afisa doar partenerii activi.
Pentru vizualizarea celor inactivi, navigati ParteneriLista parteneri ActiuniAfiseaza parteneri inactivi.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?